Ağrı Fırat Mahallesi’nde Kanalizasyon Hattı Yenilendi

Ağrı Belediyesi ekiplerince Fırat Mahallesi'nde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında 1018/3. Sokakta kanalizasyon hattı revize edildi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Fırat Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon hattı bağlantılarında revizyon yapıldı.

Fırat Mahallesi Muhtarı Ahmet Çoban yaptığı açıklamada, 1020, 1023, 1061, 1018/1 ve 1018/2. sokakların kanalizasyon sistemine bağlı olan 1018/3. Sokakta yeni bir hat çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Yapılan revizyonla birlikte, mahallede uzun süredir yaşanan tıkanma ve taşma gibi sorunların önüne geçilmesi ve altyapının daha sağlıklı hale getirilmesi amaçlandı.

Muhtar Ahmet Çoban, desteklerinden dolayı Ağrı Belediyesi'ne ve sahada görev yapan ekiplere teşekkür ederek, "Mahallemizin altyapısına yapılan bu katkı, yaşam kalitesine doğrudan yansıyacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor