Ağrı'da yürütülen sıkı denetimler sonucu, düzensiz göçmen taşıyan bir tır durduruldu, 16 göçmen ve 1 organizatör gözaltına alındı.
AĞRI (İHA) - Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzensiz göçle mücadele kapsamında yürüttükleri denetim ve takip çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, düzensiz göçmen taşıdığı tespit edilen bir tır, il merkezinde durduruldu.
Yapılan aramalarda, tırda 16 düzensiz göçmen ile 1 göçmen organizatörü yakalandı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Aralık, Göçmen, Gözaltı, Operasyon ve Ağrı'da o tırı durduran polisler şaşırdı: İçinden 16 düzensiz göçmen çıktı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.