Ağrı'da ibadete hiç açılmayan cami yandı!

Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesi'ndeki Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan ve yapımı tamamlanmasına rağmen ibadete açılmayan camide yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangının ardından cami kullanılamaz hale geldi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan Şehir Mezarlığı içerisindeki, yapımı tamamlanmasına rağmen ibadete açılmayan ve yıllardır kapalı tutulan camide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası cami kullanılamaz hale geldi.

Saat 11.00 sıralarında başlayan yangında alevler kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin yükselen alevleri fark ederek ihbarda bulunması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ağrı 100. Yıl Mahallesi'ndeki Şehir Mezarlığı Camii'nde çıkan yangında yoğun duman gökyüzünü kapladı
Ağrı 100. Yıl Mahallesi'ndeki Şehir Mezarlığı Camii'nde çıkan yangında yoğun duman gökyüzünü kapladı.
VİDEO

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, Şehir Mezarlığı Camisi yangında kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ağrı Şehir Mezarlığı Camii'ndeki yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve merdivenli araçla müdahale edildi.
Ağrı Şehir Mezarlığı Camii'ndeki yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve merdivenli araçla müdahale edildi.
Mezarlık içerisindeki camide çıkan yangında binadan yoğun siyah duman yükselirken itfaiye ekipleri çalışma yaptı.
Mezarlık içerisindeki camide çıkan yangında binadan yoğun siyah duman yükselirken itfaiye ekipleri çalışma yaptı.
İtfaiyeciler Ağrı'daki cami yangınına çatıdan müdahale ediyor
İtfaiye ekipleri merdivenli araç yardımıyla Şehir Mezarlığı Camii'nin çatısındaki yangına müdahale etti.
Ağrı'da yanan caminin önünde polis ve itfaiye ekipleri
Ağrı Şehir Mezarlığı Camii'ndeki yangın sonrası polis ve itfaiye ekipleri bölgede inceleme ve güvenlik çalışması yaptı.
Kaynak: İLKHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor