Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, hayırsever Volkan Atik tarafından babası İsmail Atik adına yaptırılan ve yapımı tamamlanan 16 derslikli ilkokulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ağrı - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan ile birlikte il merkezindeki hayırsever Volkan Atik tarafından babası İsmail Atik adına yaptırılan ve yapımı tamamlanan 16 derslikli ilkokulu ziyaret etti. Okulun tüm bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi alan Kökrek, ilkokulun kısa sürede öğrencilere kapısını açacağını belirtti.
Kökrek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, hayırsever Volkan Atik'e teşekkür ederek, "Bu okul, ilimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak. Okulumuzun yapımında emeği geçen herkese minnettarız. Okulumuzun öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.







- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Edip Erdoğan, Hasan Kökrek ve Ağrı'da hayırsever tarafından yaptırılan 16 derslikli ilkokul tamamlandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.