Ağrı (AA) - Ağrı'da göçmen kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yapıldı.
Bu kapsamda düzenlenen operasyonda 10 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklandı, 1 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslime edildi.
Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Ağrı, Göç İdaresi, Göçmen, Gözaltı, Operasyon ve Ağrı'da göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 4 zanlı tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.