Ağrı'da gazeteciler için TOKİ destekli konut projesi gündemde

Ağrı'da gazetecilerin ev sahibi olmasını amaçlayan "Ağrı Basın Sitesi" projesinde sona gelindi. Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında, konut sayısı ve şartların belirlenmesinin ardından uygulamaya geçilmesi bekleniyor.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Ağrı merkez ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerin uygun koşullarda ev sahibi olmasını amaçlayan Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetinin "Ağrı Basın Sitesi" projesinde sona yaklaşıldı.

Gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve konut sahibi olmalarının sağlanması amacıyla hazırlanan projenin, TOKİ tarafından gelecek yıl hayata geçirilmesinin beklendiği belirtildi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerin sorunlarını dinledi.

Ziyarette TOKİ yetkilileriyle görüşerek proje hakkında bilgi alan Çelebi, Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç'ten de diğer illerde yürütülen benzer projelere ilişkin bilgi aldı.

TOKİ yetkililerinin olumlu yaklaşımının ardından açıklama yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, cemiyet tarafından TOKİ'ye yapılacak konut sayısının bildirilmesini istedi.

Çelebi, "Ağrı'da basın mensuplarının talebi doğrultusunda yaptığımız görüşmeler şuanda olumlu seyrediyor. Cemiyet Başkanımız ve yönetimi ile birlikte önümüzdeki günlerde TOKİ'de gerekli şartları ve ödeme koşullarını görüşeceğiz. AÇGC'nin vereceği listede burada kaç daire yapılacağına karar vereceğiz. Umarım en iyi şartlarda ilimizde görev yapan arkadaşlarımızı ev sahibi yapmaya vesile olacağız." ifadelerini kullandı.

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç de ziyareti ve desteği dolayısıyla Ekrem Çelebi'ye teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Ağrı'da gazeteciler ev sahibi oluyor1

Ağrı'da gazeteciler ev sahibi oluyor2

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor