Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) tarafından, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürütülen "Çocuk Odaklı Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasite Geliştirme Projesi" kapsamında Ağrı'da konferans düzenlendi.
AĞRI (İHA) - UDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte; çocuk hakları alanında çalışan kurumlar arasında iş birliğinin artırılması ve iyi uygulamaların paylaşılması hedeflendi.
Konferansa Prof. Dr. Emine Teyfur, Ağrı Cumhuriyet Savcısı Ömer Kılınç ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki konuşmacı olarak katıldı. Katılımcılar, çocuk adalet sistemi ve sivil toplumun bu alandaki rolü üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Program sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. UDER yetkilileri, etkinliğin çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturma açısından önemli bir adım olduğunu belirtti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ertaç Baki, İçişleri Bakanlığı ve Ağrı'da "Çocuk Odaklı Sivil Toplum" konferansı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.