AĞRI - Ağrı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Program, Abide Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Törende saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler, buradaki programın ardından Kültür ve Kongre Merkezi'ne kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde devam eden programda, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki okul saldırılarında hayatını kaybeden öğrenci ve öğretmenler için dua edildi.

Çocukların çeşitli gösteriler sunduğu program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Ağrı Valisi Önder Bozkurt, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahattin Karademir, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Karataş, il protokolü ve öğrenciler katıldı.

Bayramı Nisan kutlandı 23 Çocuk ve çevre illerde Egemenlik Erzurum ve Ulusal 1
Erzurum ve 23 Bayramı kutlandı Nisan ve Ulusal çevre Egemenlik Çocuk illerde 2
Erzurum ve Bayramı çevre 23 Egemenlik Ulusal Nisan ve illerde Çocuk kutlandı 3
Nisan Erzurum ve 23 Egemenlik Bayramı ve çevre Ulusal illerde Çocuk kutlandı 4
Kaynak: AA