Ağrı Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan İtfaiye Binası ile Makina İkmal Bakım-Onarım Binasını yıkarak modern ve teknik donatıları güçlendirilmiş yeni yapılar olarak yeniden inşa etti. Kentin acil müdahale kapasitesi ile teknik altyapı hizmetlerini güçlendiren binalar hizmete açıldı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır ihtiyaçları karşılayamaz hale gelen her iki yapı, kentin gereksinimleri doğrultusunda yeniden projelendirildi. Yeni itfaiye binasının afet ve acil durumlara hızlı ve etkin müdahale kapasitesini artıracağı, Makina İkmal Bakım-Onarım binasının ise teknik ekiplerin daha güvenli, düzenli ve verimli koşullarda çalışmasına imkân sağlayacağı belirtildi.
Açılışa DEM-DBP İl Eşbaşkanları ve il yönetimi, DEM Parti İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile Genel-İş Sendikası Başkanı ve yönetimi katıldı.
Açıklamada, yurttaşların güvenliği ve belediye hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik çalışmaların süreceği ifade edilerek, yeni hizmet binalarının kente hayırlı olması temennisinde bulunuldu.





- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı Belediyesi, Hazal Aras, Memet Akkuş ve Ağrı Belediyesi yeni itfaiye ve makine ikmal binalarını hizmete açtı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.