Ağrı'daki AK Partili belediye başkanları, Taşlıçay ilçesinde gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya gelerek belediyelerin çalışmaları ile önümüzdeki seçim sürecini değerlendirdi. Sekiz belediye başkanının katıldığı toplantıda, referandum sonrasında yapılan çalışmalar ve seçim dönemine ilişkin konular ele alındı.

Belediyelerin Çalışmaları Ve Seçim Süreci Ele Alındı

Taşlıçay'da gerçekleştirilen toplantıda, Ağrı genelindeki belediyelerin yürüttüğü çalışmalar üzerinde durulurken, yaklaşan seçim sürecine ilişkin değerlendirmeler de yapıldı.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, belediye başkanlarını ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek görüşmenin faydalı geçtiğini belirtti.

Taşdemir, "Ağrı'daki belediyelerin çalışmaları ve seçim sürecinin ele alındığı toplantımız oldukça faydalı oldu. Gün geçtikçe büyüyen AK Parti'nin Ağrı'da daha güzel işlere imza atması için neler yapılabilinir bunları konuştuk. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık" dedi.

Toplantıya 8 Belediye Başkanı Katıldı

İstişare toplantısına Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Eleşkirt Belediye Başkanı M. Nuri Çelik, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, Yücekapı Belde Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Hamit Aysu, Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğlu, Patnos ilçesi Dedeli Belde Belediye Başkanı Ekrem Geçer ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir katıldı.

Toplantıda ayrıca AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Cemil Dursun ve AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı İsmet Taşdemir de yer aldı.

Kaynak: İHA