29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tutak'ta Programla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tutak İlçe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programla kutlandı. Programda öğrenciler bayrak ve halk oyunları gösterileri sunarken, etkinlik ödül ve geçit töreniyle tamamlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tutak İlçe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programla kutlandı. Kutlamaya Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kaymakam Ahmet Coşkun ile Belediye Başkanı Fevzi Sayan, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Kaymakam Coşkun, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında Cumhuriyetin, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük kazanımlarından biri olduğunu vurguladı. Millî birlik ve beraberliğin korunmasının yanı sıra bilim ve eğitimin ışığında çalışmanın önemine değinen Coşkun, gençlerin Cumhuriyetin geleceği olduğunu ifade etti.
Öğrencilerden Gösteriler
Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından bayrak gösterisi, zeybek gösterisi, şiir okumaları ve koro gösterisi gerçekleştirildi. Programda ayrıca Kars Kafkas Halk Oyunları ekibi de sahne aldı.
Kutlama programı, ödül töreni ve geçit töreninin ardından sona erdi.






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.