Ağrı'nın Diyadin ilçesinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Remzi Işık, Şube Müdürleri Mehmet Nurullah İnanç ve Uğur Adıgüzel ile birlikte Diyadin İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okulun genel durumu, eğitim ortamları ve teknolojik donanımı hakkında incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında sınıfları gezen heyet, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim-öğretim sürecine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Öğretmen ve öğrencilerle görüşüldü
İlçe Millî Eğitim Müdürü Remzi Işık ve beraberindeki şube müdürleri, sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerle de görüşen Işık, okul yönetimi ve eğitim kadrosuna özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeni akıllı tahtalar incelendi
Ziyaret sırasında okula kazandırılan yeni akıllı tahtaların mevcut durumu da yerinde incelendi. Teknolojik donanımın derslerde kullanımı ve eğitim sürecine sağlayacağı katkılar değerlendirildi.

Yetkililer, öğrencilerin daha nitelikli eğitim ortamlarına kavuşması ve eğitim kalitesinin artırılması amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Kaynak: İHA