Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı

Yalova Ağrılılar Yardımlaşma Derneği, Bahçelievler Mahallesi’ndeki merkezinde düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu programda protokol üyeleri ve davetliler yer alırken, derneğin Yalova ile Ağrı arasında sosyal ve kültürel bağları güçlendirmesi ve çeşitli faaliyetler yürütmesi hedefleniyor.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

YALOVA - Yalova’da faaliyet gösterecek Ağrılılar Yardımlaşma Derneği, Bahçelievler Mahallesi’ndeki merkezinde düzenlenen törenle açıldı.

Yağışlı havaya rağmen yoğun katılımın olduğu törende, davetlilerin bir kısmı kalabalık nedeniyle dernek binası dışında programı takip etti.

Açılışa Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Alaettin Aslan, derneğin hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından yapılan dualarla derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Bayram Özalp, açılışa katılanlara teşekkür ederek, derneğin Yalova ile Ağrı arasında sosyal ve kültürel bağları güçlendirmeyi amaçladığını belirtti.

Özalp, derneğin sosyal yardımlaşma, eğitim ve kültürel faaliyetler yoluyla topluma katkı sunmayı hedeflediğini ifade etti.

Derneğin, Yalova'da yaşayan Ağrılı vatandaşları bir araya getirerek çeşitli faaliyetlerle aktif rol üstlenmesi planlanıyor.

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı1

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı2

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı3

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı4

Yalova Ağrılılar Derneği dualarla açıldı5

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor