Vali Mustafa Koç’tan Kıbrıs Gazisi Süleyman Pisil’in Ailesine Taziye Ziyareti

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kıbrıs Gazisi Süleyman Pisil’in vefatı dolayısıyla Suluca Köyü’nde ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Patnos ilçesine Suluca Köyü’nde Kıbrıs Gazisi Süleyman Pisil’in vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ağrı Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Vali Mustafa Koç ve il protokolü, Patnos ilçesine bağlı Suluca Köyü'nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Süleyman Pisil'in vefatı nedeniyle aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye evinde merhum gazinin ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Koç, başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet temennisinde bulunuldu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve il protokolü, Patnos ilçesi Suluca Köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Süleyman PİSİL'in vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Valimiz, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi" ifadelerine yer verildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor