Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelindeki jandarma, polis ve askeri birimleri ziyaret ederek görev başındaki güvenlik personeliyle bayramlaştı.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI – Ağrı Valisi Önder Bozkurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla Doğubayazıt, Taşlıçay ve Eleşkirt ilçeleri ile Gürbulak Gümrük sahasında bulunan güvenlik noktalarını ziyaret ederek görev başındaki personelle bayramlaştı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Önder Bozkurt, ziyaretleri kapsamında Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı Karakuş Üs Bölgesi, Doğubayazıt 4. Hudut Taburu 13. Hudut Bölük Komutanlığı, Doğubayazıt Çetenli Jandarma Karakolu Tendürek yol kontrol ve uygulama noktası, Gürbulak Gümrük Bölge Müdürlüğü, Taşlıçay İlçe Jandarma yol kontrol ve uygulama noktası ile Eleşkirt ilçesi güzergahında bulunan polis yol kontrol ve uygulama noktasına gitti.

Bayramda da görevleri başında bulunan jandarma, polis ve askerlerle bir araya gelen Bozkurt, yürütülen çalışmalar dolayısıyla güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Vali Bozkurt, Ramazan Bayramı'nın sağlık, huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 1

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 2

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 3

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 4

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 5

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 6

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 7

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 8

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 9

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 10

Vali Bozkurt, görev başındaki asker ve polisle bayramlaştı 11

Muhabir: Metin Karip

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor