Tutak’ta Vefa ekipleri yaşlıların işlemlerini gerçekleştiriyor

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü vatandaşların banka ve fatura işlemlerini yürütüyor.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Ağrı’nın Tutak ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşların banka ve fatura işlemlerini gerçekleştiriyor.

İlçede 155 hattını arayan bir vatandaş, maaşını çekmek istediğini ancak sokağa çıkmasının yasak olduğunu belirterek ekiplerden yardım talebinde bulundu.

Talep üzerine Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından işlemlerin yapılabilmesi için iki polis ve araç görevlendirildi. Evinden alınan vatandaş, polis eşliğinde bankaya götürüldü.

Bankada maaşı çekilen vatandaşın işlemleri tamamlandıktan sonra kendisine teslim edilerek tekrar evine bırakıldığı bildirildi.

Tutak Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Vefa Sosyal Destek Grubumuz vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor. Vatandaşımız polis memurlarımız eşliğinde banka işlemleri en iyi şekilde sağlanıp tekrar evine götürüldü." ifadelerine yer verildi.

Tutak'ta Vefa Sosyal Destek Grubu'un çalışmaları1

Tutak ta Vefa Sosyal Destek Grubu un çalışmaları2

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor