Tutak’ta Nevruz coşkusu: Ateş yakıldı, halaylar çekildi

Tutak’ta Nevruz Bayramı, Kaymakam Ahmet Coşkun ve Belediye Başkanı Fevzi Sayan’ın katılımıyla düzenlenen programla kutlandı. Etkinlikte halaylar çekildi, çeşitli yarışmalar yapıldı, Nevruz ateşi yakıldı. Kaymakam Coşkun, Nevruz’un birlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu belirterek tüm vatandaşlara sağlık ve huzur temennisinde bulundu.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

AĞRI – Ağrı’nın Tutak ilçesinde Nevruz Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar bir araya geldi.

Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, program kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programda konuşan Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun, Nevruz Bayramı'nın birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu belirterek, "Nevruz'un tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlikler kapsamında halaylar çekildi, halat çekme, dart ve çuval yarışı gibi oyunlar oynandı.

Programda ayrıca Nevruz ateşi yakıldığı ve demir dövme geleneğinin de yaşatıldığı bildirildi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ve öğrenciler, düzenlenen programda Nevruz Bayramı'nı kutladı.

tutak nevruz 1

tutak nevruz 2

tutak nevruz 3

tutak nevruz 4

tutak nevruz 5

tutak nevruz 6

tutak nevruz 7

tutak nevruz 8

tutak nevruz 9

Muhabir: Cemil Karip

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor