Türkşeker A.Ş. Ağrı’da 73 Daimi İşçi Alımı Yapacak

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Türkşeker A.Ş., Ağrı’daki şeker fabrikasında istihdam edilmek üzere 73 daimi işçi alımı yapacak.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın duyurduğu ilana göre, Türkşeker A.Ş. bünyesinde ülke genelinde gerçekleştirilecek 1.685 daimi işçi alımı kapsamında Ağrı’ya 73 kişilik kontenjan ayrıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Türkşeker A.Ş., Türkiye genelinde 1.685 daimi işçi alımı kapsamında Ağrı'da 73 kişiyi istihdam edecek.

Ağrı'daki şeker fabrikasında görevlendirilmek üzere alınacak işçilerin başvuruları, 14 Nisan 2025 tarihinde başlayacak ve 18 Nisan 2025 (dahil) tarihine kadar devam edecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor