Türk İmar-Sen’in Ağrı’daki yeni temsilcisi Nihat Çiftçi oldu

Ağrı Türk İmar-Sen İl Temsilciliğine Nihat Çiftçi atandı. Çiftçi, kentte birçok kurumda ciddi personel eksikliği bulunduğunu belirterek, iklim şartları ve gelişmişlik düzeyi nedeniyle memur sirkülasyonunun yüksek olduğunu ifade etti. Doğuda görev yapan kamu personeline tazminat ve kira yardımı gibi destekler verilmesi gerektiğini, yerel kurumların da önlem almasının önemli olduğunu söyledi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Türk İmar-Sen Ağrı İl Temsilciliğine Nihat Çiftçi atandı.

Çiftçi, yaptığı basın açıklamasında, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih Demir ile Genel Başkan Yardımcısı Etem Yaşar Yılmaz tarafından Ağrı'da Türk İmar-Sen İl Temsilcisi olarak görevlendirildiğini belirtti.

Ağrı'da birçok kurumda ciddi personel eksikliği bulunduğunu ifade eden Çiftçi, ilin iklim şartları ve gelişmişlik düzeyi nedeniyle göreve gelen memurların çoğunun kısa süre içinde kentten ayrıldığını savundu.

Çiftçi, "Bunun önüne geçilebilmesi için doğuda çalışan kamu personeli için doğu tazminatı, kira yardımı vb. yardımların yapılması gerekmektedir. Valiliğimiz ve belediyemizin gerekli tedbirleri ivedi olarak alması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor