Taşlıçay'da 17 yaşındaki Yakup Güneş kanser tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Merkez Camii İmam Hatibi Engin Güneş'in oğlu, 17 yaşındaki Yakup Güneş, bir süredir gördüğü kanser tedavisi sırasında hayatını kaybetti. Yakup Güneş'in vefatı ilçede üzüntüye neden olurken, taziyelerin Taşlıçay Merkez Taziye Evi'nde kabul edileceği bildirildi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

AĞRI - METİN KARİP - Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Merkez Camii İmam Hatibi Engin Güneş'in 17 yaşındaki oğlu Yakup Güneş, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşamını yitirdi.

Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi altında olduğu öğrenilen Yakup Güneş'in vefatı, ailesi, yakınları ve ilçe halkında üzüntüye neden oldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Güneş için sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Güneş ailesinin taziyeleri Taşlıçay Merkez Taziye Evi'nde kabul edeceği öğrenildi. Yakup Güneş'in cenaze programına ilişkin detayların daha sonra açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Ağrı Haber Siteleri + SOSYAL MEDYA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor