Ramazan’da Patnos’ta bin ailenin kapısı çalındı, Et ve kıyma yardımı evlere ulaştırıldı
Patnos Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi yaklaşık bin aileye et ve kıyma yardımı yaptı. Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın’ın talimatıyla hazırlanan yardımlar, AK Parti Patnos Kadın Kolları tarafından mahalle mahalle dağıtılarak vatandaşların evlerine ulaştırıldı.
AĞRI (Patnos) – Patnos Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede ihtiyaç sahibi yaklaşık bin aileye et ve kıyma yardımı yaptı.
Patnos Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın'ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında hazırlanan yardım paketleri, AK Parti Patnos Kadın Kolları yönetimi tarafından ilçedeki mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Açıklamada, yardım dağıtımının sabahın erken saatlerinde başladığı ve AK Parti Patnos Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin ilçedeki mahalleleri gezerek et ve kıyma yardımlarını vatandaşların kapılarına kadar teslim ettiği belirtildi.
Dağıtım sürecinde kadın kolları üyelerinin mahalle ve sokakları dolaşarak ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettiği, yardımların belirlenen ailelere ulaştırılması için çalışma yürütüldüğü ifade edildi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, Ramazan ayı dolayısıyla yürütülen yardım çalışmasına ilişkin değerlendirmesinde, "Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz. İhtiyaç sahibi her vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kimseyi yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.
Yardımlardan faydalanan vatandaşların ise Patnos Belediyesine, Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın'a ve AK Parti Patnos Kadın Kolları üyelerine teşekkür ettiği, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların yardımların evlerine kadar ulaştırılmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiği belirtildi.
Muhabir: Sedat Zirek






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.