Peygamber sevgisi camilere sığmadı

Ağrı’da Sakal-ı Şerif ziyareti yoğun ilgi gördü. Ağrı’da ramazan ayı dolayısıyla ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Cami içinde ve dışında uzun kuyruklar oluştu.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Ağrı İl Müftülüğü organizasyonuyla ramazan ayı dolayısıyla kente getirilen Sakal-ı Şerif, Merkez Cami’de ziyarete açıldı.

Teravih namazının ardından camiye gelen vatandaşlar, Sakal-ı Şerif'i görmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Cami içinde ve dışında yoğunluk yaşandı.

Ziyaret sırasında vatandaşların dua ettiği, duygu dolu anlar yaşadığı ve Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla görüntülediği görüldü.

Vatandaşlardan Ramazan Yıldız, Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yıldız, "Allah bizimle beraber herkesin ziyaretini, namazımızı ve orucumuzu kabul etsin. Cenabı Allah bütün İslam alemini affetsin. Sakal-ı Şerif'i ziyaret ettik. Allah kabul etsin. Camide çok yoğunluk vardı. Biz de sıraya girdik, o şekilde ziyaretimizi gerçekleştirdik." dedi.

Teravih namazı sonrası Sakal-ı Şerif'i görmek için sıraya giren Mehmet Karaca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaca, "Geldik dua ettik. Oruç tutuyoruz. Allah herkese Sakal-ı Şerif'i görmeyi nasip etsin. Çok mutlu olduk. Bundan daha büyük mutluluk yok. Allah bizimkisi de dahil herkesin duasını kabul etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 1

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 2

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 3

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 4

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 5

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 6

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 7

Peygamber sevgisi camilere sığmadı 8

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor