Ağrı'nın Patnos ilçesinde, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Liselere Geçiş Sistemi sınavlarında dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya getirildi.

Başarılı öğrencileri onurlandırmak amacıyla gerçekleştirilen programa Patnos Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynep Oğuz Çam, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin Başarısı Kutlandı

Programda öğrencilerin sınav sürecinde gösterdikleri azim ve elde ettikleri dereceler değerlendirildi. Öğretmenler ile ailelerin öğrencilerin başarısındaki katkısına dikkat çekilirken, gençlere eğitim hayatlarında başarı dilekleri iletildi.

Kaymakam Burak Dertlioğlu, öğrencilerin elde ettiği sonuçların Patnos için gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Azim ve kararlılıkla çalışarak elde ettiğiniz bu başarı, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. Yolunuz açık olsun" dedi.

"Eğitime Desteğimiz Sürecek"

Patnos Belediye Başkanı Abdülhalik Taşkın da gençlerin başarılarından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Taşkın, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin başarıları bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Patnos Belediyesi olarak eğitime ve gençlerimize desteğimiz sürecektir" diye konuştu.

Öğretmenlere Ve Ailelere Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynep Oğuz Çam ise dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çam, "Sizler azmin ve çalışkanlığın en güzel örneklerisiniz. Emeği geçen öğretmen ve ailelerinize de teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Programda YKS ve LGS'de dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Etkinlik, katılımcıların sohbet etmesi, tebriklerini iletmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA