Patnos'ta öğrencilerin güvenliği için alınacak tedbirler görüşüldü

Ağrı'nın Patnos ilçesinde öğrencilerin güvenliğinin artırılması amacıyla düzenlenen toplantıda, eğitim kurumlarında uygulanacak koruyucu ve önleyici tedbirler değerlendirildi. Toplantıda kurumların sorumlulukları ile iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik çalışmalar da ele alındı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi
Abone Ol
Google
A- A+
A- A+

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, eğitim kurumlarında öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınacak koruyucu ve önleyici tedbirler düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Patnos Kaymakam Vekili Ahmet Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen "Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılması" konulu toplantıya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emin Burak Sürezli, Cumhuriyet Savcısı Hamza Çağlayan ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda sürdürülebilmesi için ilçedeki eğitim kurumlarında alınması gereken tedbirler görüşüldü.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON GÖRÜŞÜLDÜ

Öğrencilerin güvenliğini tehdit edebilecek unsurlara karşı uygulanacak önlemler ile ilgili kurumların sorumlulukları değerlendirildi. Ayrıca eğitim süreçlerinin güvenli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor