Patnos'ta Kar Yağışı Çocukların Sevincine Dönüştü

Ağrı'nın Patnos ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, ilçe merkezi ile yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Karı fırsat bilen çocuklar, sokaklarda kar topu oynayıp kardan adam yaparak kışın tadını çıkardı.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı, ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde beyaz örtü oluşturdu. Sabah saatlerine kadar aralıklarla devam eden yağışın ardından vatandaşlar güne kar manzaralarıyla başladı.

Kış mevsiminin etkisini artırdığı ilçede, kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde daha belirgin oldu. Bazı bölgelerde kar kalınlığının yer yer arttığı gözlenirken, ilçe merkezinde oluşan beyaz görüntüler dikkat çekti.

Çocuklar kar topu oynadı

Kar yağışını fırsat bilen çocuklar, sabah saatlerinde sokaklara çıkarak eğlenceli vakit geçirdi. Kar topu oynayan ve kardan adam yapan çocukların sevinci renkli görüntüler oluşturdu.

Patnos'ta aralıklarla etkili olan yağış, ilçede kış manzaralarının oluşmasını sağlarken çocuklar da karın tadını doyasıya çıkardı.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor