Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir inşaatın dış cephesinde çalışan Himmet V. ile Evren V'nin üzerine beton parçası düştü. İtfaiye ekiplerince betonun altından çıkarılan iki işçi Patnos Devlet Hastanesine kaldırılırken, Himmet V. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

İnşaatta çalışan işçilerin üzerine beton parçası düşmesinin ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, beton parçasının altında kalan Himmet V. ile Evren V'yi bulundukları yerden çıkardı.

Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından iki işçi ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Himmet V., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan Evren V'nin ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri olayın meydana geldiği inşaatta inceleme yaptı. İş kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA