Patnos'ta Güvenlik Toplantısı: Asayiş Çalışmaları ve Tedbirler Değerlendirildi
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek birim amirleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçede yürütülen asayiş çalışmaları ile alınan güvenlik tedbirleri ele alındı.
Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçedeki asayiş çalışmaları ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünde birim amirleriyle bir araya gelen Önder, Patnos genelinde yürütülen asayiş faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Güvenlik Tedbirleri Değerlendirildi
Toplantıda, ilçede sürdürülen asayişe yönelik çalışmaların yanı sıra mevcut güvenlik tedbirleri de ele alındı.
Göksel Önder, birim amirlerinden yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldıktan sonra çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret ve toplantı, Patnos'taki güvenlik uygulamaları ile asayiş çalışmalarının mevcut durumunun gözden geçirilmesiyle tamamlandı.
Kaynak: Haber Merkezi







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.