Türk Kızılay Patnos Şubesi ekipleri, yeni doğum yapan annelerin mutluluğuna ortak olmak ve bebeklerin ilk ihtiyaçlarına destek sağlamak amacıyla Patnos Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'ni ziyaret etti. Ziyarette, yeni dünyaya gelen bebekler için özenle hazırlanan "Sevgi Bohçaları" annelere hediye edildi.
Sevgi Bohçalarında Bebeklerin İlk İhtiyaçları Yer Aldı
Kızılay ekiplerinin hazırladığı bohçaların içerisinde bebeklerin ilk günlerinde ihtiyaç duyabileceği giyim ürünleri, hijyen malzemeleri ve bebek battaniyeleri yer aldı.
Hediyeleri annelere teslim eden ekipler, "Her yeni doğan bebek yarınlara emanet edilmiş bir umuttur" mesajını paylaştı.
Anneler Kızılay Ekiplerine Teşekkür Etti
Ziyaret sırasında annelerle sohbet eden Kızılay gönüllüleri, ailelerin mutluluğuna ortak oldu. Anneler de kendileri ve bebekleri için hazırlanan hediyelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Türk Kızılaya teşekkür etti.
"İyiliği Ve Sevgiyi Paylaşmaya Devam Edeceğiz"
Türk Kızılay Patnos Şubesi yetkilileri, yeni bir bebeğin dünyaya gelmesinin aileler için özel bir başlangıç olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Her doğum yeni bir başlangıçtır. Her anne kutsal bir emanet, her bebek ise geleceğe açılan bir umuttur. Bizler Kızılay ailesi olarak iyiliği, mutluluğu ve sevgiyi paylaşmaya devam edeceğiz."
Gerçekleştirilen ziyaretle Türk Kızılay ekipleri, ihtiyaç anlarının yanı sıra ailelerin mutlu ve özel günlerinde de yanlarında olduklarını gösterdi.