Ağrı'nın Patnos ilçesinde belediye ekipleri, imar planına dahil edilen bölgelerde ulaşımı daha düzenli hale getirmek ve yeni yerleşim alanlarını yol ağına bağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Camii Mahallesi'nde başlatılan yeni yol açma çalışmaları belediye ekiplerince devam ettiriliyor.
Ulaşım Ağı Yeni Yollarla Genişletiliyor
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, belediyenin yalnızca mevcut yolların yenilenmesine yönelik çalışma yapmadığını, yeni yollar açarak ilçenin ulaşım ağını da genişlettiğini belirtti.
Çalışmaların mahallelerde yaşam koşullarının iyileştirilmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Taşkın, yeni yolların vatandaşların ulaşımını daha konforlu hale getirmesinin amaçlandığını söyledi.
Çalışmaların Kısa Sürede Tamamlanması Hedefleniyor
Taşkın, devam eden yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız, mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve ulaşımda konforu artırmaktır. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.
Ulaşımın Daha Düzenli Hale Gelmesi Bekleniyor
Belediye yetkilileri, planlanan yol projelerinin tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki ulaşımın daha düzenli, güvenli ve hızlı hale geleceğini kaydetti. Camii Mahallesi'ndeki çalışmaların da yeni yolların kullanıma açılmasıyla bölgedeki ulaşımı kolaylaştırması amaçlanıyor.