Orhan Keleş, Ağrı TSO seçimlerinde inşaat grubundan adaylığını açıkladı
Ağrılı iş insanı Orhan Keleş, 16 Ekim 2022’de yapılacak Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde inşaat grubundan aday olduğunu açıkladı. Keleş, seçilmesi halinde üyelerin haklarını savunacağını, kamu kurumları ve bakanlıklardaki desteklerden yararlanmaları için çalışacağını belirterek destek istedi.
AĞRI - Ağrılı iş insanı Orhan Keleş, 16 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde inşaat grubundan adaylığını açıkladı.
Keleş, yaptığı açıklamada, seçimde üyelerin desteğini beklediklerini ifade etti.
Orhan Keleş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Nasip olursa seçilirsek tüm üye ve tacirlerimizin gözü, kulağı ve dili olup her yerde savunacağımızı, haklarını koruyup kollayacağımızı, kamu kurum ve kuruluşlarında ve bakanlıklarda üyelerimize, esnaflarımıza yapılacak olan tüm desteklerden faydalandırma konusunda var gücümüzle çalışacağız. Bu sebeple tüm üyelerimizden destek bekler, saygılar sunar, yapılacak olan seçimin ülkemize, ilimize hayırlı olmasını temenni ederim."



Muhabir: Metin Karip






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.