Okul Müdürü Seyithan Yenigün Hayatını Kaybetti

Diyadin Mehmet Melik Özmen Ortaokulu Müdürü Seyithan Yenigün koronavirüse yenik düştü.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

Ağrı’nın Diyadin İlçesinde Kovid-19 tedavisi gören Mehmet Melik Özmen Ortaokulu Müdürü Seyithan Yenigün yaşam mücadelesini kaybetti.

Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taraından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bir süredir Covid 19 tedavisi gören çok kıymetli meslek büyüğümüz Mehmet Melik Özmen Ortaokulu Müdürü Seyithan YENİGÜN hocamız Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm geride kalanlarına da bütün eğitim camiamız adına sabır ve başsağlığı dileriz." Yenigün'ün vefatı Milli Eğitim camiasını yasa boğdu.

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor