Muaythai Dünya Şampiyonası'nda gümüş kazanan Sibel Oruç, Ağrı'da coşkuyla karşılandı

Sibel Oruç, Yunanistan'da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası'nda kazandığı gümüş madalya sonrası Ağrı'da davul zurnayla karşılandı. Ağrı Merkez Otogarı'nda düzenlenen törende sporcu, yetkililer ve ailesi tarafından karşılanırken, Oruç gelecek şampiyonada altın madalya hedeflediğini açıkladı.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Yunanistan'da düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Sibel Oruç, memleketi Ağrı'da coşkulu bir törenle karşılandı.

Ağrı Merkez Otogarı'nda davul zurna eşliğinde karşılanan Oruç'u, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Spor Şube Müdürü Turan Tunç, antrenörü Yusuf Göksugüzel, ailesi ve sporcular karşıladı.

"HEDEFİM ALTIN MADALYA"
Yoğun antrenman temposunun ardından dünya ikincisi olduğunu belirten Oruç, "Hedefim önümüzdeki yıl yapılacak Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olup ülkeme ve ilimize altın madalya getirmektir" dedi.

"AĞRI'YA BÜYÜK GURUR YAŞATTI"
İl Müdürü Din ise sporcunun başarısından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sibel bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. İlimizin ve ülkemizin adını dünyaya duyurdu" ifadelerini kullandı.

Din, spora ve sporculara verilen desteğin artarak süreceğini belirtti.

Karşılama programının ardından Oruç, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada kendisine altın takdim edilirken, başarılarının devamı temennisinde bulunuldu.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor