Mehmet Acu ile Gürsel Bedir Bir Araya Geldi: Sağlık Yatırımları ve Yeni Projeler Görüşüldü

Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu, Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'i ziyaret etti. Görüşmede sağlık alanında yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu, Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir'i ziyaret ederek sağlık alanındaki çalışmalar, yatırımlar ve planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede sağlık hizmetlerine yönelik mevcut çalışmalar değerlendirilirken, yatırımlar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de ele alındı.

Sağlık Çalışmaları ve Yatırımlar Görüşüldü

Mehmet Acu ile Gürsel Bedir'in görüşmesinde sağlık alanında sürdürülen faaliyetlerin yanı sıra yatırım başlıkları üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda planlanan yeni projelere ilişkin de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Ağrı İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu'ya ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor