Kızılay Başdanışmanı Fecri Alparslan Tutak'ta Depremzedeleri Ziyaret Etti

Tutak Depreminde Kızılay Yardımı: 350 Çadır ve 2 Bin Battaniye Gönderildi; Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından Kızılay bölgeye yardım gönderdi. Kızılay Derneği Başdanışmanı Fecri Alparslan, deprem bölgesine 2 bin battaniye, 350 çadır, 300 katalitik soba ve 500 kişilik gıda yardımı yapıldığını söyledi.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Kızılay Derneği Başdanışmanı Fecri Alparslan, Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgeye giderek depremzedeleri ziyaret etti.

Öğle saatlerinde Tutak ilçesine gelen Alparslan, depremin en fazla etkilediği köylerden biri olan Ekincek köyünde incelemelerde bulundu. Köyde kurulan Kızılay çadırlarını ziyaret eden Alparslan, depremzedelerle görüştü.

Depremin ardından bölgeye yardım ulaştırıldığını belirten Fecri Alparslan, 2 bin battaniye, 350 çadır, 300 katalitik soba ve 500 kişilik gıda malzemesinin gönderildiğini söyledi.

Alparslan, "Depremden kısa bir süre sonra bölgede gerekli önlemleri almaya çalıştık. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Depremden etkilenen 15 köyümüzü ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit edecek ve bu sorunların giderilmesi için gayret göstereceğiz" dedi.

Fecri Alparslan, Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu ile birlikte köyleri gezdi. Alparslan, bölgede tespit edilen sorunların en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor