Hamur Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim görevine başladı
Ağrı'nın Hamur ilçesine atanan Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim, görevine başladı. Çanakkale Yenice Kaymakamlığından Hamur'a atanan Sarıibrahim, ilçede kamu çalışanlarıyla birlikte halkın memnuniyeti için çalışacaklarını söyledi.
AĞRI - Ağrı'nın Hamur ilçesine kaymakam olarak atanan Hüseyin Engin Sarıibrahim, yeni görevine başladı.
Çanakkale Yenice Kaymakamlığından Hamur Kaymakamlığına atanan Sarıibrahim, ilçenin küçük ancak şirin bir yer olduğunu belirtti.
Hamur'un ikinci görev yeri olduğunu ifade eden Sarıibrahim, ilçede zevkle görev yapacağına inandığını söyledi.
Sarıibrahim, "Çalıştığım yerlerde uyuma çok önem veririm. Bir ekipte uyum varsa, orda mutlaka başarı olur. Burada bunu yakalayacağıma inanıyorum. Bütün kamu çalışanları olarak halkımızı memnun etmek için çalışacağız" dedi.
Kaynak: İHA






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.