Erzurum'da vefat eden polis memuru Sadık Çalar son yolculuğuna uğurlandı

Erzurum'da hayatını kaybeden polis memuru Çalar, son yolculuğuna uğurlandı. Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 54 yaşındaki polis memuru Sadık Çalar için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törende öz geçmişi okunup dua edilirken, meslektaşları ve yakınlarının katıldığı programın ardından Çalar'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Çankırı'ya gönderildi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

ERZURUM - FARUK KÜÇÜK, MUHAMMED ONUR YAVRUTÜRK - Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Erzurum Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Sadık Çalar için tören düzenlendi.

Dün tedavi gördüğü sırada geçirdiği rahatsızlığın ardından yaşamını yitiren 54 yaşındaki Çalar için Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören yapıldı.

Törende Çalar'ın öz geçmişi okundu, Erzurum İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Çalar'ın yakınları ile çalışma arkadaşları törende duygusal anlar yaşadı.

Törenin ardından Çalar'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Çankırı'ya gönderildi.

Törene, Çalar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Erzurum Valisi Aydın Baruş, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, 9'uncu Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Akyıldız, Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzurum İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Uğurlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile meslektaşları katıldı.

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor