Ağrı Güncel

Diyadin’de Polis Haftası Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü Diyadin’de düzenlenen tören ve makam ziyaretiyle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Diyadin’de Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Diyadin Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunuldu.

Tören, tüm şehitlerimizin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Oğuz Kaan Çambel ve beraberindeki emniyet heyetini makamında kabul etti. Kaymakam Karali, Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutlayarak emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.