Diyadin’de bayramlaşma programında dikkat çeken müjde

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla belediye bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı’nın katıldığı programda kurum müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaşılırken, Balcı 200 kişilik tekstil kent atölyesi kurulacağı müjdesini verdi.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla Diyadin Belediyesi bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı, programda kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Alper Balcı, programda vatandaşların bayramını kutladı. Balcı, herkesin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Balcı, ilçede 200 kişilik tekstil kent atölyesi kurulacağını bildirdi.

Balcı, programın ardından sporcu öğrencilerle de bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programına kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Diyadin'de bayramlaşma1

Diyadin de bayramlaşma2

Diyadin de bayramlaşma3

Diyadin de bayramlaşma4

Diyadin de bayramlaşma5

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor