Diyadin Kaymakamı Korkusuz İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti

Diyadin Kaymakamı Furkan Korkusuz, İlçe Halk Kütüphanesi’nde incelemelerde bulunarak fiziki yapı, kitap koleksiyonu ve sunulan hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, Furkan Korkusuz, Diyadin İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Diyadin Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, ziyaret kapsamında kütüphanenin fiziki yapısı, mevcut kitap koleksiyonu ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında yetkililerden bilgi alındı. Kaymakam Korkusuz, incelemeler sırasında okuma kültürünün önemine vurgu yaptı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor