Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı Kuşburnu İlkokulunda görev yapan sınıf öğretmeni Güler Atagün, soğuk kış günlerinde öğrencilerini mutlu etmek ve sınıf ortamını daha sıcak hale getirmek amacıyla kestane sürprizi hazırladı. Kendi elleriyle pişirdiği kestaneleri öğrencilerine ikram eden Atagün, çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Öğretmenlerinin sürpriziyle karşılaşan öğrenciler, sıcak kestaneleri yerken hem ısındı hem de sınıfta neşeli anlar geçirdi.

Sınıfta sıcak ve samimi buluşma
Kuşburnu İlkokulunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, öğretmenlerinin hazırladığı kestanelerin etrafında bir araya geldi. Küçük sürpriz, sınıf ortamının daha eğlenceli ve samimi hale gelmesini sağladı.

Öğrencilerin mutluluğu etkinliğe de yansırken, öğretmen Güler Atagün çocuklarla güçlü bir bağ kurmayı önemsediklerini söyledi.

"Gülümsemeleri en büyük motivasyonumuz"
Etkinliğin amacının öğrencilerin kendilerini özel hissetmesini sağlamak olduğunu belirten Atagün, "Çocuklarımız mutlu olsun, kendilerini özel hissetsinler. Onların yüzündeki gülümseme bizim için en büyük motivasyon." dedi.

Atagün, okulun öğrenciler için daha eğlenceli bir ortam haline gelmesini istediklerini belirterek benzer etkinlikleri fırsat buldukça sürdürmeyi planladığını ifade etti.

Velilerden de takdir gördü
Kuşburnu İlkokulunda gerçekleştirilen kestane ikramı, öğrencilerin yanı sıra velilerin de takdirini topladı. Sıcak kestaneler etrafında buluşan çocuklar, öğretmenlerinin jesti sayesinde unutamayacakları bir okul günü yaşadı.

Kaynak: İHA