AĞRI - Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Diyadin Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ana cadde, sokak ve kaldırımlar yıkanırken, virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla belirlenen alanlarda ilaçlama yapılıyor.

Ekipler, belediye binası, taksi durakları, ilçe otobüs terminali ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda düzenli olarak dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe minibüs garajı ve kamu kurumları önünde yıkama çalışmalarına devam ederken, sağlık biriminde görevli ekibimiz de ilçe otobüs terminali, taksi duraklarında ve belediye hizmet binasında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor." ifadelerine yer verildi.

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor6

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor1

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor2

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor3

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor4

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor5

Diyadin koronavirüsle mücadele çalışmaları sürüyor7

Muhabir: Özgür Karip