Ağrı'nın Hamur ilçesi Kaymakamı Murat Karasu, daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'e iadeiziyarette bulunmak üzere Taşlıçay'a geldi. Belediye Başkanlığında gerçekleşen görüşmede Karasu, Taşdemir'i yerel seçimlerde elde ettiği başarı dolayısıyla kutlayarak görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'in yanı sıra Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, Emniyet Amiri Himmet Ali Aydoğdu, Müftü Dr. İbrahim Özler ve Halk Eğitim Müdürü İsmail Durak da yer aldı.

Taşdemir: Karşılıklı Görüşmeler İlin Yararına

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Kaymakam Murat Karasu'nun göreve başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu hatırlattı.

Taşdemir, kurum ve yöneticiler arasında gerçekleştirilen bu tür karşılıklı görüşmelerin Ağrı'nın yararına olduğunu ifade etti.

Karasu'dan Taşdemir'e Tebrik

Hamur Kaymakamı Murat Karasu da göreve başladığı günden itibaren yoğun bir ziyaret temposuyla karşılaştığını belirterek, Başkan Taşdemir'in kendisini ilk günlerde ziyaret ederek nezaket gösterdiğini söyledi.

Karasu, ziyaretinin hem bu görüşmeye karşılık vermek hem de Taşdemir'i yerel seçimlerdeki başarısı dolayısıyla kutlamak amacı taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımız da ilk günden bizi ziyaret ederek büyük bir nezaket örneği gösterdi. Ben de hem yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kendisini kutlamak ve görevinde başarılar dilemek, hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Bundan sonraki süreçte de elimden geldiğince ziyaretlerde bulunacağım."

Karşılıklı Ziyaretler Sürecek

Kaymakam Karasu'nun açıklamaları, ilçeler arasında gerçekleştirilen karşılıklı ziyaretlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ortaya koydu. Görüşmede Taşdemir, bu tür temasların il açısından taşıdığı öneme dikkat çekerken, Karasu da ziyaretlerini sürdürme yönündeki düşüncesini dile getirdi.

Kaynak: İHA