Başkan Aydın, yeni görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i ziyaret etti

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Kökrek memnuniyetini ifade ederken, Aydın da 2021-2022 eğitim öğretim yılı için iyi dileklerini iletti.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
1 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı ve Küresel Gazeteciler Ağrı İl Temsilcisi Nihat Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Aydın, Kökrek'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kökrek, Aydın'a teşekkür etti.

Ziyarette 2021-2022 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, Aydın misafirperverliğinden dolayı Kökrek'e teşekkür etti.

Kökrek, görüşmenin ardından Aydın'ı uğurladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor