Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Söke-Bodrum kara yolunda meydana gelen kazada, eski MHP Ağrı Milletvekili Nidai Seven'in de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
Güncelleme
1 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Aydın'ın Söke ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Eski MHP Ağrı Milletvekili Nidai Seven idaresindeki 06 PM 289 plakalı otomobil ile Ramazan Ubay yönetimindeki 09 J 0195 plakalı otomobil, Söke-Bodrum kara yolu Tayem Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada Seven ve yanındaki 3 kişi ile diğer otomobilin sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Aydın'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı1

Kaynak: AA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor