AİÇÜ’de Gençlerde Bağımlılık Riskine Karşı Bilim Kafe Buluşması
AİÇÜ’DE “GENÇLİK VE BAĞIMLILIK” KONULU BİLİM KAFE BULUŞMASI DÜZENLENDİ. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 1–7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen Bilim Kafe buluşmasında “Gençlik ve Bağımlılık” konusu ele alındı. Programda bağımlılık türleri ve çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
AĞRI – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde (AİÇÜ), 1–7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında “Gençlik ve Bağımlılık” konulu Bilim Kafe buluşması düzenlendi.
DİYADİNNET - Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, AİÇÜ Genç Ofis Merkezinde gerçekleştirilen programın moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Adem Özdemir yaptı.
Etkinlikte Yeşilay Ağrı Şube Başkanı Cihangir Aslan konuşmacı olarak yer aldı. Aslan, gençleri etkileyen bağımlılık türleri, bu bağımlılıklarla mücadele yöntemleri ve toplumsal sorumluluklar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Programa AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Akıncıoğlu ile Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı.
Paylaşımda, Bilim Kafe buluşmalarının farklı konularla devam edeceği belirtildi.






Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.