Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlhami Gülçin, üniversitenin sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerini yürüten Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığını ziyaret ederek tesisler ve devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
SKS Daire Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Gülçin'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Akıncıoğlu ile Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Dilan Özmen Özgün eşlik etti.
Sosyal ve Sportif Tesisler Hakkında Bilgi Verildi
Ziyaret kapsamında SKS Daire Başkanı Mehmet Fatih Karaoğlan, üniversite bünyesinde hizmet veren sosyal ve sportif tesisler hakkında Rektör Gülçin ve beraberindeki heyete bilgi verdi.
Görüşmede, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ile üniversitedeki sosyal ve sportif faaliyetler ele alındı.
Yürütülen Faaliyetler Değerlendirildi
Rektör Gülçin, SKS Daire Başkanlığının hizmet alanları ve mevcut faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirmeyi dinledi. Ziyaret, üniversite bünyesindeki sosyal ve sportif hizmetlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.