AİÇÜ kütüphanesine 1800 kitap bağışlandı, aralarında nadir el yazmaları da var
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesinden emekliye ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Müzahir Kılıç, aralarında nadir el yazması eserlerin de bulunduğu 1800 kitabı üniversite kütüphanesine bağışladı.
AĞRI – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Eğitim Fakültesinden emekliye ayrılan Dr. Öğr. Üyesi Müzahir Kılıç, üniversite kütüphanesine 1800 kitap bağışladı.
DİYADİNNET - Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, bağışlanan kitaplar arasında 20'ye yakın nadir el yazması eser de bulunuyor.
AİÇÜ'de düzenlenen kitap bağışı programına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çetin ile AİÇÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Muhammet Nuri Kılıç da katıldı.
Programda, Dr. Öğr. Üyesi Müzahir Kılıç'ın bilimsel mirasa katkı sağlayan bağışı dolayısıyla teşekkür edildi.







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.