Ağrılı İş İnsanı ve Eski Meclis Üyesi Cemil Aksoy Vefat Etti!

Ağrı'nın Eskiharman köyü eşrafından, 2019-2024 yılları arasında Düzce Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan ve Aksoy Ekmek Fırını'nın sahibi olan Cemil Aksoy, ikamet ettiği Düzce'de hayatını kaybetti.

Metin Karip
Metin Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

Ağrı'nın Eskiharman köyü eşrafından ve köyün büyüklerinden olan Cemil Aksoy, ikamet ettiği Düzce'de hayatını kaybetti.

Merhum Hacı Celadin Aksoy'un oğlu ve Eskiharman Köyü Muhtarı Mevlut Aksoy'un amcası olan Cemil Aksoy, Düzce'de uzun yıllardır esnaflık yapıyordu.

Aksoy Ekmek Fırını'nın sahibi olan Cemil Aksoy, 2019-2024 yılları arasında AK Parti'den Düzce Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

Cenazesi Aziziye Mezarlığı'na Defnedildi

Cemil Aksoy'un cenazesi, Çay Mahallesi'ndeki evinden alınarak Aziziye Mahallesi Bağdat Camii'ne getirildi.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aksoy'un naaşı, Aziziye Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AK Parti Düzce Teşkilatından Başsağlığı Mesajı

AK Parti Düzce Teşkilatı tarafından Cemil Aksoy'un vefatına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Önceki dönem Düzce Belediye Meclis Üyemiz Sayın Cemil Aksoy'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Cemil Aksoy'a Cenab-ı Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

DİYADİNNET ekibi olarak merhum Cemil Aksoy'a Allah'tan rahmet; Aksoy ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor