Ağrılı halterci Osman Oğur Türkiye şampiyonu oldu, silkmede Türkiye rekoru kırdı
Şampiyon Osman Oğur'a İl Müdürü Ahmet Çelebi'den Tebrik. Amasya'daki Okullar Arası Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası'nda 42 kiloda Türkiye şampiyonu olan Ağrılı sporcu Osman Oğur, 60 kilo silkmede Türkiye rekoru kırdı. Osman Oğur, antrenörü İbrahim Oğur ve Spor Şube Müdürü Turan Tunç ile birlikte İl Müdürü Ahmet Çelebi'yi ziyaret etti.
AĞRI - CEMİL KARİP - Amasya'da düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası'nda 42 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Osman Oğur, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi'yi ziyaret etti.
Şampiyon sporcu Osman Oğur'a ziyarette Spor Şube Müdürü Turan Tunç ile antrenörü İbrahim Oğur da eşlik etti.
Şampiyonada rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanan Osman Oğur, silkmede kaldırdığı 60 kiloyla Türkiye rekoru kırdı.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen kabulde konuşan İl Müdürü Ahmet Çelebi, elde edilen başarının kent adına gurur verici olduğunu söyledi.
Çelebi, "Osman evladımızın kürsünün en üst basamağına çıkması bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Bu başarının arkasında sporcumuzun azmi kadar, antrenörümüz İbrahim Oğur'un sistemli çalışması ve emeği de var." ifadelerini kullandı.
Sporcu ve antrenörünü tebrik eden Çelebi, başarılarının devamını diledi.
Ziyaret sonunda Çelebi, şampiyon sporcu ile antrenörüne çeşitli hediyeler verdi.
Program, gelecekteki ulusal ve uluslararası hedeflere ilişkin sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







Yorumlar 0
Yorum yap
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.