Ağrılı halterci Batuhan Akbaş, 89 kiloda Türkiye şampiyonu oldu

Ağrılı halterci Batuhan Akbaş, Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda 89 kiloda 225 kilogram toplam kaldırarak Türkiye şampiyonu oldu. Osmaniye’de düzenlenen organizasyonda 69 ilden 559 sporcunun katıldığı yarışmada Akbaş, koparmada 100, silkmede 125 kilogram kaldırdı.

Cemil Karip
Cemil Karip
Editör
Yayınlanma
2 dakika Okuma Süresi

AĞRI - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Ağrı'yı temsil eden Batuhan Akbaş, 89 kilo kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası, 11-13 Şubat 2022 tarihlerinde Osmaniye Tosyalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Üç gün süren organizasyonda 69 ilden 559 sporcu mücadele etti.

Şampiyonaya Ağrı adına katılan Batuhan Akbaş, 89 kilo kategorisinde koparmada 100, silkmede 125 olmak üzere toplam 225 kilo kaldırarak Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Batuhan Akbaş'ın antrenörü ve babası Muhlis Akbaş, yaptığı açıklamada, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bu şampiyonaya çok iyi hazırlandık. İnşallah ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz." dedi.

Batuhan Akbaş da şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, "Şampiyon olduğum için çok mutluyum. İnşallah daha nice madalya ve şampiyonluklar kazanacağım." diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yorumlar 0

Yorum yap

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Diyadinnet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki haber yükleniyor